30 de novembre de 2020 30/11/20

El Consell de Xiquets i Xiquetes participa en la fase inicial del Pla Municipal D'igualtat entre Dones i Homes d'Alaquàs

El Consell de Xiquets i Xiquetes participa en la fase inicial del Pla Municipal D'igualtat entre Dones i Homes d'Alaquàs - (foto 1)

    Si fa tan sols una setmana es posava en marxa la primera fase de presentació i anàlisi  per a la redacció del Pla Municipal d'Igualtat entre Dones i Homes, a la que van participar els i les representants dels col·lectius, associacions i ciutadania del nostre poble, ahir van ser els membres del Consell de Xiquets i Xiquetes d’Alaquàs els i les que van conèixer de primera mà els objectius d’aquest ambiciós projecte.

    Coincidint amb la celebració del fi de curs del Consell es va dur a terme una sessió informativa per apropar als més menuts les bases del Pla que actualment es troba en fase de diagnòstic. Pas inicial i clau per poder avaluar la situació real al municipi. Tots i totes van participar activament aportant diverses perspectives que permetran al municipi desenvolupar un important nombre d'accions amb l'objectiu final d'aconseguir la igualtat real entre homes i dones.

    Pujar