22 d’octubre de 2019 22/10/19

Els col·legis s’impliquen en l’ús correcte dels productes pirotècnics per part dels xiquets

Els col·legis s’impliquen en l’ús correcte dels productes pirotècnics per part dels xiquets - (foto 1)

  L'alumnat d'Alaquàs aprèn l'ús responsable dels productes pirotècnics gràcies als cursos impartits per la Policia Local del municipi. L'objectiu d'aquesta tasca es conscienciar als xiquets i xiquetes menors de dotze anys sobre la utilització del material pirotècnic. El curs s'imparteix en les aules compreses des de tercer a sisè de primària en els col·legis que han sol·licitat aquesta formació. La finalitat es evitar accidents i garantir la seguretat dels més menuts en les festes falleres.

  Les xerrades informen sobre el mode d'utilització dels productes pirotècnics de primera i segona categoria. Cal recordar que els artificis de categoria 1 són per a majors de 8 anys i de categoria 2 per a majors de 10 anys, sempre amb una prèvia autorització dels seus pares. També es comunica sobre l'ús correcte de emmagatzemar aquests productes, que es deuran dipositar en una caixa de fusta per a major seguretat.

  Aquest any més col·legis han sol·licitat aquesta formació per als seus alumnes. El centres implicats són: Madre Josefa Campos, Bonavista, Maestro Sanchis Almiñano, Vila d'Alaquàs, Mare de Déu del Olivar 1, Ciutat de Cremona i Centre Obert Passatge.

  ocultar
  Els col·legis s’impliquen en l’ús correcte dels productes pirotècnics per part dels xiquets
  Pujar