21 d’octubre de 2020 21/10/20

Els col·legis d'Alaquàs celebren el tradicional festival escolar de nadalenques

Els col·legis d'Alaquàs celebren el tradicional festival escolar de nadalenques - (foto 1)
  • Ahir van protagonitzar el concert els col·legis Ciutat de Cremona, Mare Josefa Campos i Bonavista. Aquesta vesprada ho faran el Vila d'Alaquàs, el González Gallarza, el Mare de Déu de l'Olivar i el Sanchis Almiñano

MÉS FOTOS
Els col·legis d'Alaquàs celebren el tradicional festival escolar de nadalenques - (foto 2)

Un any més l'Auditori Nou s'ha omplit amb el tradicional Festival Escolar de Nadalenques organitzat per l'Ajuntament d'Alaquàs per donar la benvinguda a les festes. Una cita obligada quan arriben aquestes dates en la que els xiquets i xiquetes, sota la direcció dels professors de música dels diferents centres escolars, ofereixen un concert de nadalenques al públic assistent. Donat el gran èxit de participació, la cita musical se celebra en dues sessions.

Ahir dimecres 20 de desembre va tindre lloc la primera. Els protagonistes van ser els alumnes dels col·legis Ciutat de Cremona, Mare Josefa Campos i Bonavista. Aquesta vesprada actuarà l'alumnat del Vila d'Alaquàs, González Gallarxa, Mare de Déu de l'Olivar i Sanchis Almiñano.

L'esdeveniment va comptar amb l'assistència d'un nombrós públic en cadascuna de les seues sessions entre pares i mares, directors i directores dels col·legis i públic en general. L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada del Regidor d'Educació, Fran Evangelista, va estar present en la cita i van ser els l'encarregats d'obsequiar els col·legis amb regals per als seus participants.

Es tracta d'un Festival consolidat ja com un dels esdeveniments més importants de la programació de Nadal i que reflexa el treball que durant mesos han fet professors i alumnat dels diferents col·legis per preparar l'actuació, per això l'activitat també és tot un exemple de tolerància i respecte cap als altres.

Pujar