1 de juny de 2020 1/6/20

Es clausura el taller d'ocupació 'Alaquàs amb cura de la seua gent i el seu espai'

Es clausura el taller d'ocupació 'Alaquàs amb cura de la seua gent i el seu espai' - (foto 1)
  • Un total de 30 veïnes i veïns han estat contractats durant 1 any per l'Ajuntament d'Alaquàs a través d'aquest Taller d'Ocupació amb les especialitats d'electricitat, atenció sociosanitària i jardineria

MÉS FOTOS
Es clausura el taller d'ocupació 'Alaquàs amb cura de la seua gent i el seu espai' - (foto 2)

El dimecres 27 de desembre es va clausurar al Centre de Formació Francesc Ferrer Martí el taller d'ocupació "Alaquàs amb cura de la seua gent i el seu espai". Un programa que va estar sol·licitat al Servef i a la Conselleria d'Educació dirigit a persones en situació d'atur o persones que estant ocupades, vulguen millorar la seua formació professional.

Els cursos han donat formació a un total de 30 veïns i veïnes i han permès que l'Ajuntament d'Alaquàs els haja pogut contractar durant 1 any, donant-los l'oportunitat de formar-se en l'especialitat per la qual s'han interessat així com oferint-los un contracte laboral per a desenvolupar diferents obres municipals o prestar els seus serveis a l'Ajuntament.

Es tracta d'un programa mixte de treball i formació que té com a objectiu el d'incrementar l'empleabilitat de les persones desocupades de més de 25 anys o més amb la finalitat de facilitar la seua inserció laboral, combinant la formació per al treball mitjançant la realització d'accions formatives amb la realització d'obres o prestació de serveis d'utilitat pública o interès social. En aquest cas s'han impartit les especialitats de: Muntatge i Manteniment d'Instal·lacions Elèctriques de Baixa Tensió, Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials i Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i Instal·lació i Manteniment de jardins i zones verdes.

Aquestes accions formatives formen part del Pla de Formació Professional per al Treball 2016/2017 desenvolupat per l'Ajuntament d'Alaquàs com una de les polítiques prioritàries pel que respecta a la formació i al treball. Més de 2000 veïns i veïnes s'han beneficiat en els últims anys dels 151 cursos de 30 perfils professionals diferents impartits al Centre de Formació per proporcionar una qualificació professional i facilitar l'entrada al mercat laboral.

Pujar