elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Castell d’Alaquàs acull la presentació de la XXIIA edició del Ral·li Ciutat de València, Memorial Javi Sanz que se celebra aquest cap de setmana

El Castell d’Alaquàs acull la presentació de la XXIIA edició del Ral·li Ciutat de València, Memorial Javi Sanz que se celebra aquest cap de setmana
  • El final del Ral·li així com el lliurament dels Trofeus se celebrarà el dissabte a partir de les 20:30 hores al monument històric. És la primera vegada que se celebren a Alaquàs tots aquests actes

MÉS FOTOS
El Castell d’Alaquàs acull la presentació de la XXIIA edició del Ral·li Ciutat de València, Memorial Javi Sanz que se celebra aquest cap de setmana - (foto 2)

Alaquàs ha acollit per primera vegada l’acte de presentació del la XXIIa edició del Ral·li Ciutat de València, Memorial Javi Sanz que se celebrarà els dies 3 i 4 de de desembre. L’acte va tindre lloc ahir dimecres 1 de desembre a la Sala Xemeneia del Castell d’Alaquàs i va estar presidit per l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, acompanyat pel Director de Comunicació de la Real Federación Española de Automobilismo, José Maria Fortuño, el President de la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana, Nacho Aviñó, i el membre del comité organitzador, Manuel Durán.

L’Alcalde d’Alaquàs va donar la benvinguda a totes les persones participants i va recordar el seu compromís amb l’organització d’aquest trofeu durant tots aquests anys i el treball de l’Ajuntament per “continuar recolzant aquests tipus d’actes que promocionen l’esport i el nom d’Alaquàs”.

Aquesta presentació dóna pas a les competicions esportives que s’iniciaran demà divendres 3 de desembre amb la participació de 86 equips inscrits de 9 comunitats autònomes diferents i amb les quals finalitza la temporada de Ral·lis  i de Regularitat  a la Comunitat Valenciana l’any 2021 i que serà puntuable per al Campionat de Ral·lis i de Regularitat d'Aragó 2021, així com per a la 4a Copa LLEVANT PIRELLI de Ral·lis 2021, que serà la que proclame els Campions absoluts de la temporada 2021 i en les diferents categories de Ral·lis i Regularitat.

Les verificacions prèvies dels participants tindran lloc el divendres 3 de desembre a partir de les 14:00 hores a les instal·lacions de SANZ SPORT ubicades al Polígon Industrial del Bovalar d’Alaquàs. La Cerimònia d'Eixida se celebrarà el divendres 3 de desembre a les 19.30 hores junt al camp de futbol del Mestalla-València.

El recorregut compta amb un total de deu Trams Cronometrats a disputar, amb cinc diferents a reconéixer, que es disputaran en dues ocasions cadascun el dissabte 4 de desembre, i en el qual els participants recorreran més de 460 quilòmetres de la província de València, dels quals quasi 105 quilòmetres seran cronometrats.

Alaquàs serà també, per primera vegada, l’amfitriona del final del ral·li que tindrà lloc a partir de les 20.30 hores del dissabte al Castell d’Alaquàs, quan està previst que arribe el primer participant. El Lliurament de Trofeus se celebrarà al mateix monument a les 21:45 hores.

La prova, organitzada per l'Escuderia Bengala i l'Ajuntament d'Alaquàs, compta amb el suport de la Federació d'Automobilisme de la Comunitat Valenciana (FACV), la Diputació de València, l'Ajuntament de València i la Fundació Esportiva Municipal de la ciutat de València.

Pujar