elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Castell acull una Trobada Triangular d’Escacs amb la participació dels clubs d’Alaquàs, Aldaia i Montserrat

El Castell acull una Trobada Triangular d’Escacs amb la participació dels clubs d’Alaquàs, Aldaia i Montserrat
  • En l’acte van jugar també els alcaldes de les tres poblacions participants

MÉS FOTOS
El Castell acull una Trobada Triangular d’Escacs amb la participació dels clubs d’Alaquàs, Aldaia i Montserrat - (foto 2)
El Castell acull una Trobada Triangular d’Escacs amb la participació dels clubs d’Alaquàs, Aldaia i Montserrat - (foto 3)

Un total de 26 esportistes es van donar cita el diumenge 12 de setembre en la Trobada Triangular d’Escacs entre Alaquàs, Aldaia i Montserrat organitzada pel Club d’Escacs d’Alaquàs per tal de visibilitzar la pedrera amb què compten aquestes entitats esportives i promocionar aquest esport així com els valors que comporta.

Les competicions es van iniciar a les 11 hores del matí. Cada club va comptar amb dos equips formats per quatre persones jugadores amb un ritme de joc de 7+3. Com a anècdota, els alcaldes d’Alaquàs, Toni Saura, el d’Aldaia, Guillermo Luján i el de Monserrat, José María Mas van formar part de l’últim tauler dels equips B de cada club, fet que feu inevitable la confrontació entre ells.

La jornada va finalitzar amb el lliurament de trofeus. El primer per a Aldaia Educart, el segon per al club d’Escacs d’Alaquàs i el tercer per al club d’Escacs de Montserrat. Els tres alcaldes van rebre també una placa commemorativa en agraïment a la seua participació.

 

Pujar