6 de desembre de 2019 6/12/19

19 autors locals donen forma al llibre "Antologia Popular", en la seua XV edició

19 autors locals donen forma al llibre "Antologia Popular", en la seua XV edició - (foto 1)
  • La cita literària queda emmarcada dins dels actes de celebració de la Setmana dels Nostres Majors

MÉS FOTOS
19 autors locals donen forma al llibre "Antologia Popular", en la seua XV edició - (foto 2)

Coincidint amb la celebració de la Setmana dels Nostres Majors, ahir 26 de setembre es presentava a la Sala Xemeneia, al Castell d’Alaquàs, la XV edició del llibre Antologia Popular. Una iniciativa literària que arriba de la mà, un any més, de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alaquàs i l’Ajuntament i que té per objectiu recopilar en una mateixa publicació poesies i relats d'autors locals.

A la cita van estar presents a més dels autors i autores, l’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura, la regidora de Benestar Social  i Majors Elena Solís, la Presidenta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alaquàs, Francisca Márquez Moreno i  Pedro Juan Navarro. L’Alcalde d’Alaquàs va aprofitar els seu torn de paraula per agrair l’esforç i treball de les i els escriptors, als que va animar a continuar participant en aquesta iniciativa que contribueix a ampliar el patrimoni literari local.

El llibre està format pels poemes i relats en prosa de 19 autors i autores que van compartir les seues experiències viscudes, de costums i properes a tothom amb el públic assistent.

ocultar
19 autors locals donen forma al llibre "Antologia Popular", en la seua XV edició
Pujar