18 de gener de 2020 18/1/20

Alumnes de l’IES Olivar II reben escolars francesos de Figeac

Alumnes de l’IES Olivar II reben escolars francesos de Figeac - (foto 1)

  Un total de 35 estudiants d'entre 14 i 15 anys del Collège Marcel Masbou de Figeac (França) vaN compartir col·legi i excursions des del passat dilluns 27 de març fins dissabte 1 d'abril amb els alumnes de 3º d'ESO del centre Olivar II d'Alaquàs. Aquest ja és el segon intercanvi entre ambdós centres que es realitza.

  La visita a l'Ajuntament d'Alaquàs va ser una de les múltiples activitats de les que els joves francesos van gaudir durant la seua estància al municipi. L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, va rebre-los al Consistori on van conèixer el Saló del Ple, escenari on van conversar i conèixer un poc més la història del poble.

  L'acollida es va organitzar de manera que cada alumne de l'IES va passar aquest dies en casa d'un dels alumnes alaquasers ja que, segons els organitzadors de l'activitat, d'aquesta manera es potencien molt més els llaços afectius i es dóna una major oportunitat per conèixer-se més a fons. Enguany, també els professors segueixen la mateixa tècnica: docents del Marcel Masbou de Figeac van conviure amb els de l'Olivar II d'Alaquàs.

  Durant la seua estància, l'alumnat francès ha pogut visitar racons emblemàtics de la Comunitat Valenciana com l'Albufera, també han conegut el Museu de les Arts i les Ciències com el Museu Faller i han tingut temps per gaudir de la costa realitzant paddle surf a la platja del Perellonet (València). L'intercanvi dels alumnes de l'Olivar II d'Alaquàs amb l'escola Masbou es produirà el pròxim 8 de maig i fins el 14 del mateix mes.

  ocultar
  Alumnes de l’IES Olivar II reben escolars francesos de Figeac
  Pujar