elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs presenta la nova Junta Local Fallera

Alaquàs presenta la nova Junta Local Fallera

    Alaquàs ha presentat públicament la nova Junta Local Fallera que compta una àmplia representació del conjunt de totes les comissions falleres del municipi.La presentació va tindre lloc en el marc de la segona Assemblea de Presidents. La portaveu de l’entitat, Juli Roselló, va presentar als responsables de les diferents comissions falleres tots els representants que formaran part de Junta Local Fallera i va explicar també les directrius i objectius de la nova dierctiva. La reunió es va celebrar al Saló de Plens de l’Ajuntament i van estar presents l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, la Regidora de Falles, Isabel Mondéjar i el Regidor de Cultura, Toni Saura, que els van felicitar per la nova responsabilitat.

    La Junta Local Fallera comptarà amb Miguel Torres de la falla Avinguda Miguel Hernández com a vicepresident de l’àrea d’actes. Vanesa Ponce, de la falla Avinguda Genovés ocuparà la vicepresidència de l’àrea de protocol. Assumirà el càrrec de secretaria Martha Casas, de la falla Plaça Buenos Aires i el vicesecretari serà Alejandro Ramos, de la falla Avinguda Miguel Hernández.

    Dels aspectes relacionats amb protocol s´encarregarà María Hierro, de la falla Avinguda Genovés. Els delegats logístics seran Juanma Mares i Núria Conde de la falla Camí Vell de Torrent. L’àrea d’esports estarà liderada per Luis Alcázar de la falla Av. 18 de juliol. La Junta comptarà  a més  amb Rosy Roa de la falla Plaça de la Llibertat, Amparo Zomeño, de la falla Plaça Espanya, Cristina Gómez, de la falla Verge de l’Olivar, Javi Ovenza, de la falla Cervantes, Juan A. Sedeño, de la falla Plaça España, Marta Morcillo de la falla Plaza Buenos Aires, Núria Duro de la falla Vicente Andrés Estellés i Mariluz Mondéjar de la falla Av. Genovés, com a vocals.

    Pujar