elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs presenta la nova Junta Local Fallera 2019

Alaquàs presenta la nova Junta Local Fallera 2019

  El saló de Plens de l’Ajuntament d’Alaquàs va acollir el passat 21 de maig la primera Assemblea de Presidents de la nova Junta Local Fallera. Va ser July Roselló de la Falla Verge de l’Olivar i màxima responsable de la Junta, l’encarregada de donar a conèixer el nou organigrama i les directrius de la institució.

  La nova Junta Local Fallera comptarà amb Miguel Torres de la falla Avinguda Miguel Hernández com a vicepresident de l’àrea d’actes. Enguany, el vicepresident de l’àrea de corts i falleres majors serà Juanma Mares, de la falla Camí Vell de Torrent.

  Vanesa Ponce, de la falla Avinguda Genovés ocuparà la vicepresidència de l’àrea de protocol. Assumirà el carrèc al front de la vicepresidència de l’àrea de logística Nuria Conde, de la falla Camí Vell de Torrent.

  La nova secretaria serà Martha Casas, de la falla Plaça Buenos Aires i el vicesecretari serà Alejandro Ramos, de la falla Avinguda Miguel Hernández. Dels aspectes relacionats amb protocol s´encarregarà María Hierro, de la falla Avinguda Genovés. La delegada de logística serà Helena Mora, de la falla Plaça d’Espanya, i la responsable de Relacions Públiques i xarxes socials, Clàudia Alós, de la falla Plaça d’Espanya.

  Pel que fa a l´àrea d’activitats diverses Rosy Hernández, de la falla Plaça de la Llibertat serà la nova delegada. La Junta comptarà  a més, com a noves assessores amb Amparo Zomeño, de la falla Plaça d’Espanya, i Cristina Gómez, de la falla Verge de l’Olivar.

  A la cita van assistir l'Alcaldessa i Presidenta nata de la Junta, Elvira García Campos i la regidora de Festes, Isabel Mondéjar. Ambdues van voler felicitar a la nova Junta Local i donar-los el seu suport per a fer front a aquesta nova etapa.

   

   

   

   

  Pujar