15 d’octubre de 2019 15/10/19

Alaquàs premia als esportistes més destacats de la temporada

Alaquàs premia als esportistes més destacats de la temporada - (foto 1)
MÉS FOTOS
Alaquàs premia als esportistes més destacats de la temporada - (foto 2)
Alaquàs premia als esportistes més destacats de la temporada - (foto 3)
Alaquàs premia als esportistes més destacats de la temporada - (foto 4)

El Castell d’Alaquàs va acollir el passat divendres 17 de maig la XXIV edició de la Gala de l’Esport d’Alaquàs. Una cita que té per objectiu premiar als i les millors esportistes locals de l'any, pel seu recorregut i la seua entrega a l'esport.

La jornada que va servir per encetar una nova edició del Mes de l’Esport a Alaquàs, va comptar amb la presència de centenars d’esportistes, entrenadors, entrenadores i famílies, i va estar presidida per l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, el Regidor de Cultura Toni Saura i el Regidor d’Esports Fran Evangelista.

A més, la Gala va estar amenitzada pel Club Gimnàstica Bovalar d’Alaquàs i pel Club de Ball Esportiu d'Alaquàs, que amb les seues actuacions van donar pas al lliurament dels guardons.

La ronda de reconeixements va començar amb el Club d’Escacs d’Alaquás que enguany ha premiat a Vicente Cabrera Piqueres. El premi va ser arreplegat pel seu fill Fran Cabrera.  A continuació li va tocar el torn al Club Ciclista d’Alaquàs que ha volgut premiar a José Blanca Rubio per la seua labor i esforç diari.

Per la seua banda, el Club de Lluita Olímpica va posar de relleu la trajectòria d’èxits de Lucía Cuenca Esteve, esportista destacada de l’any. El Club d’Atletisme Vila d’Alaquàs va destacar el treball, dedicació i bones pràctiques esportives del seu premiat d’enguany, Juan Carlos Alcaraz Pérez. De la mateixa manera, va pujar a l’escenari el guardonat pel Club Kàrate d’Alaquàs, Iván Ángel Ortega Herranz.

La Unió Esportiva Alaquàs i Walter va premiar a Rafa Pérez Mora pel seu treball constant. El club de Pescadors Esportius d’Alaquàs va reconèixer també la trajectòria de Iker Amo Moya pels èxits aconseguits. L’Associació Esportiva de Colombi-cultura “La Productora” d’Alaquàs va premiar enguany al colombaire més jove de l’associació, Alessandro Zito Castella.

L’Escola de Tenis d’Alaquàs va reconèixer la qualitat esportiva de Fidel Cortijo Martínez. La distinció d’enguany del Club Caiac Polo d’Alaquàs va ser per al conjunt que formen l’ equip sub 16: Justi, Carlos, Josep, Miguel i Álvaro.

També va arreplegar el seu guardó l’esportista Juan Bosco Hernández, component del Club de Handbol d’Alaquàs. Per la seua banda, el Club de Ball Esportiu d’Alaquàs va premiar a Lorena Reyes Ureña. El Club de Patinatge Artístic Arabesco va guardonar en aquesta nova edició a Iván Martínez Rizo i el Grup Esportiu Coratge Missions va fer el mateix amb Marina Nohales.

El Club Sportiu-Xé va destacar el treball i la constància de Ismael Cruz. Esther  Fernández  López va ser també la guardonada per part de l’Associació A.M.I.A.R.

El Club Esportiu ENDO va premiar a Jose Miguel Soler Peris, mentres que el Club de Petanca Castell d’Alaquàs va destacar a David Corraliza Rojas com a millor esportista de la temporada.

Per la seua banda, l’Alaquàs Club de Futbol Sala va agrair i premiar la dedicació de Jose Luis Sánchez Llorens, i va arreplegar el guardó el President de l’entitat Fabio Ramón Casalucci. El Club Gimnàstica Bovalar Alaquàs va voler premiar a la esportista Aitana Gómez Palacios.

Per finalitzar la Gala, l’Ajuntament d’Alaquàs a través del Servei municipal d'Esports, atorgà el guardó especial a la gimnasta Itsaso Ruiz de Ocenda Gasca. Un reconeixement que premia la seua labor de foment de l'activitat físic- esportiva i els anys de dedicació a l'esport de la nostra localitat.

Una foto de grup amb els premiats i premiades posava fi a una cita on va quedar constància de la qualitat dels i les nostres esportistes locals.

ocultar
Alaquàs premia als esportistes més destacats de la temporada
Pujar