elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs posposa les seues festes patronals a l'any que ve i presenta un programa cultural adaptat a la pandèmia

Alaquàs posposa les seues festes patronals a l'any que ve i presenta un programa cultural adaptat a la pandèmia
  • Les activitats es duran a terme al llarg dels mesos de setembre i octubre seguint totes les mesures sanitàries pertinents

Les Festes Patronals 2021 d'Alaquàs es posposen per a l'any que ve. Així ho han acordat avui, 30 de juliol, per unanimitat les Clavariesas dels Dolores 2021, Basquiñas dels Dolores, els Clavaris de Sant Miquel 2021, els Basquiños de Sant Miquel i els Clavaris en honor al Crist de la Bona Mort 25 Aniversari. La seua activitat quedarà ajornada per a l'exercici 2022 a causa de l'evolució de la pandèmia, les restriccions establides i el preocupant augment de les xifres de contagis.

L'alcalde d'Alaquàs, Toni Saura, i la regidora de festes, Sandra Conde, s'han reunit amb els col·lectius per a donar-los el seu suport i agrair-los la responsabilitat demostrada prenent aquesta difícil decisió així com la seua comprensió en un moment tan delicat com el que estem vivint i han destacat que, amb decisions com aquestes, Alaquàs i la seua gent han demostrat una vegada més una gran maduresa, sentit de la responsabilitat i compromís.

D'acord amb les circumstàncies actuals de la pandèmia, l'Ajuntament d'Alaquàs també ha decidit modificar l'activitat pròpia prevista per a les festes majors amb una programació cultural adaptada a la situació sanitària, que es durà a terme durant els mesos de setembre i octubre seguint rigorosament totes les mesures sanitàries establides així com el control d'aforament i punts de desinfecció.

Es prega a la població que continue amb les mesures de precaució per a evitar la transmissió i propagació del virus.

Pujar