elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs obri la seua piscina d'estiu: consulta horaris, tarifes i protocol covid

Alaquàs obri la seua piscina d'estiu: consulta horaris, tarifes i protocol covid
  • Gaudeix d'aquest lloc lúdic i refrescant de manera segura amb la família i amics

La piscina municipal d'Alaquàs ja ha obert les seues portes a tots aquells que vulguen passar una jornada refrescant i amb totes les mesures sanitàries pertinents per a gaudir d'una manera segura d'aquest espai fins al 31 d'agost.

L'horari serà diferent per a juliol i agost. La piscina al juliol obrirà les seues portes de dilluns a divendres d'11 a 13 hores per als usuaris del programa municipal Apunta’t a l’Estiu i els campus esportius. A partir de les 15 fins a les 20 hores la resta de la ciutadania podrà gaudir de la piscina. El dissabte i diumenge tindrà un horari al matí d'11 a 15 hores i un altre de vesprades de 16 a 20 hores per a tot aquell que vulga baixar la calor donant-se un capbussó.

L'horari d'agost serà de dilluns a diumenge d'11 a 15 hores i de 16 a 20 hores.

El preu de les entrades serà de 1,50 euros de dilluns a divendres i els dissabtes i diumenges de 2 euros. La compra es podrà fer de manera online amb targeta bancària de pagament o en taquilla, encara que es recomana la primera opció per a assegurar-se la plaça en la piscina i per a evitar cues.

El protocol Covid ha limitat l'aforament a 500 persones i amb dos torns d'accés, un al matí i un altre a la vesprada. Tot aquell que accedisca al recinte haurà de complir la normativa vigent de Sanitat: ús de la màscara menys en la zona de bany i en la zona delimitada de descans, mantenir la distància de seguretat de 1,5 metres i hi haurà un control d'accés amb recorreguts d'entrada i eixida.

Pujar