5 de desembre de 2020 5/12/20

Alaquàs obri la inscripció per participar en la Cavalcada de Festes Majors

Alaquàs obri la inscripció per participar en la Cavalcada de Festes Majors - (foto 1)
  • Les inscripcions es poden realitzar del 22 al 26 d’agost al Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Alaquàs

La Cavalcada de Festes Majors és un dels moments més expectants de les celebracions i una de les activitats més esperades pels xiquets i xiquetes d’Alaquàs. Any rere any, col·lectius festers, associacions, entitats locals i grups d’amics recorren disfressats els carrers de la localitat. Enguany, serà el diumenge 28 d’agost el dia escollit per a aquesta jornada. L’acte començarà a les 19 hores al CP González Gallarza.

La inscripció per a participar s’obrirà el pròxim 22 d’agost i es tancarà el dia 26 del mateix mes. Les inscripcions es podran realitzar al Departament de Cultura i Festes, situat al Centre Cultural l’Olivar de 9 a 14 hores. L’únic requisit és anar disfressat encara que la temàtica pels vestits és totalment lliure.

Tots els participants rebran un número identificatiu que el col·lectiu, camió o carrossa haurà de portar de forma visible. També es podran decorar els vehicles i afegir pancartes amb missatges, però sempre respectant la seguretat dels veïns, així com el manteniment de l’ordre públic.

L’itinerari d’enguany començarà al Col·legi González Gallarza, continuarà pel carrer Antonio Machado. Després passarà per l’Avinguda Miguel Hernández i la plaça de la Constitució, junt al Castell d’Alaquàs. Des d’allí recorrerà tot el Carrer Major fins a arribar a l’Ajuntament d’Alaquàs, on finalitzarà el recorregut de la Cavalcada 2016.

Pujar