elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs inicia l’activitat al Poliesportiu del Bovalar amb totes les mesures de seguretat per a fer front al COVID-19

Alaquàs inicia l’activitat al Poliesportiu del Bovalar amb totes les mesures de seguretat per a fer front al COVID-19
  • Comença la programació esportiva posada en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs amb l’inici de totes les activitats col·lectives així com l’obertura del gimnàs i de la piscina coberta per a bany lliure i cursos

MÉS FOTOS
Alaquàs inicia l’activitat al Poliesportiu del Bovalar amb totes les mesures de seguretat per a fer front al COVID-19 - (foto 2)
Alaquàs inicia l’activitat al Poliesportiu del Bovalar amb totes les mesures de seguretat per a fer front al COVID-19 - (foto 3)

El Poliesportiu del Bovalar d’Alaquàs ha obert hui les portes al públic per a la posada en marxa de la programació esportiva. L’Ajuntament d’Alaquàs, amb l’objectiu de fer front al Covid-19, ha adaptat tant les instal·lacions com els serveis a la situació actual amb l’objectiu de respectar al màxim les mesures de seguretat necessàries.

L’Ajuntament d’Alaquàs ha dotat les instal·lacions de tot el material necessari per a la higiene i desinfeccció. S’han adquirit 3 estores desinfectants per als peus, 65 papereres de pedal, 22 dispensadors de paper, 16 botes de gel hidroalcohòlic i 78 dispensadors de spray desinfectant que s’han distribuït per les zones del pavelló, la sala polivalent, la sala fitness, la piscina coberta i els magatzems.

A més, per garantir la seguretat, l’Ajuntament d’Alaquàs ha establert noves franges horàries de manera que s’evite aglomeracions en vestuaris i dutxes per a les activitats d’aigua. En el cas d’activitats en sec, no està permés l’ús d’aques servei. S’han reduït a més les ràtios en totes les activitats dirigides i per a l’activitat de bany lliure i sala de fitness és necessari demanar cita prèvia.

Hui han començat al Poliesportiu el Bovalar l’atletisme escolar així com totes les activitats col·lectives per a persones adultes i per a persones majors. Les sales han sigut condicionades per tal que les persones usuàries respecten les distàncies de seguretat necessàries. A més, estan dotades de material desinfectant per tal de fer ús abans i després de cada activitat i s’ha dotat de tot el material necessari.

Pel que fa a les inscripcions, el Poliesportiu compta en aquests moments amb un 74% d’ocupació. Hi ha una oferta de 1922 places dirigides amb un total de 1429 inscripcions. Hi ha 380 persones abonades a l’activitat de bany lliure i a la sala de fitness. Cal recordar que per a fer ús d’aquests serveis és necessari demanar cita prèvia.

L’Ajuntament d’Alaquàs vol recordar a totes les persones usuàries la importància de respectar totes les normes de seguretat previstes.  Per això, es recorda que és obligatori l’ús de mascareta a partir dels 6 anys en tots els llocs de trànsit i que no està permés l’accés a la instal·lació amb símptomes relacionats amb Covid-19.

Pujar