21 de gener de 2021 21/1/21

Alaquàs impartirà cursos de formació online per a comerços, persones autònomes i microempreses durant el mes de juliol

Alaquàs impartirà cursos de formació online per a comerços, persones autònomes i microempreses durant el mes de juliol - (foto 1)
  • Aquesta acció formativa, amb una inversió inicial de 1200 euros, forma part del Pla de Reactivació Econòmica Local posat en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs per ajudar a comerços, persones autònomes i microempreses

L’Ajuntament d’Alaquàs impartirà cursos de formació online per a tots els comerços, persones autònomes i microempreses interessades en ampliar els seus coneixements en matèria de transformació digital. El programa formatiu, que s’impartirà en sis sessions al llarg de tot el mes de juliol, contindrà tot tipus de continguts relacionats amb les xarxes socials, la venda online i el màrqueting.

Aquesta acció formativa forma part del Pla de Reactivació Econòmica Local posat en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs amb una dotació de 300.000 euros per tal d’ajudar a persones autònomes, comerços i microempreses a fer front a la crisi sanitària. Els cursos estaran impartits per l’empresa Coto Consulting, una consultoria especialitzada en aquest tipus d’accions.

Les sessions s’iniciaran el proper 14 de juliol amb el curs: Google my Business-WhatsApp Business. El 16 de juliol hi haurà un taller sobre venda online i el 21 de juliol la sessió formativa estarà centrada en la publicitat en xarxes socials. El 23 de juliol hi haurà un taller sobre Google Ads i el 28 de juliol es parlarà sobre Branded Content, més conegut com màrqueting de continguts. L’última sessió formativa tindrà lloc el dia 30 de juliol i estarà centrat en el emailing.

Tots els cursos s’impartiran de manera online de 15:30 a 17:00 hores i  les places són limitades. A més, les persones inscrites tindran accés il·limitat a les sessions per a poder reproduïr-les en qualsevol moment. Cal inscriure’s al correu electrònic desarrollolocal@alaquas.org o al telèfons 674248274 o 674248439.

Pujar