elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs dóna lectura a l’Acta de les Falleres Majors d'Alaquàs 2019

Alaquàs dóna lectura a l’Acta de les Falleres Majors d'Alaquàs 2019

  A les 20:00 hores de la nit del diumenge 22 de juliol, el casal faller de la comissió Buenos Aires es transformava en escenari per a la celebració de la lectura de l’acta oficial de les nostres Falleres Majors d’Alaquàs 2019 Merche Murcia i Candela Sedeño.

  Les màximes representants de la festa fallera es convertien en les protagonistes  d’una nit on no va faltar cap detall. Una vetlada a la que van estar presents l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, la Regidora de Falles, Isabel Mondéjar, les Falleres Majors del 2018, Paula Sanchis Mengod i Clara Pozo Cantos, així com la Junta Local Fallera i una gran representació del món faller.

  Al finalitzar la cita, centenars d’amics, familiars, veïns i veïnes assistents van poder gaudir d’un sopar amb temática marinera preparat per a l’ocasió. Part d’aquest menjar va ser destinat a Càritas de València.

  L’agenda continua en actiu, de fet el pròxim acte oficial serà a setembre a l’Auditori Nou, quan es celebre la Proclamació de les Falleres Majors del 2019.

   

  Pujar