elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs dóna la benvinguda al nadal amb un enllumenat de carrer de Baix consum per ambientar i dinamitzar l’activitat comercial

Alaquàs dóna la benvinguda al nadal amb un enllumenat de carrer de Baix consum per ambientar i dinamitzar l’activitat comercial
  • L’Ajuntament d’Alaquàs aposta per la decoració nadalenca com una de les mesures principals per a fomentar la compra local

MÉS FOTOS
Alaquàs dóna la benvinguda al nadal amb un enllumenat de carrer de Baix consum per ambientar i dinamitzar l’activitat comercial - (foto 2)

L’Ajuntament d’Alaquàs ha apostat enguany més que mai per la decoració nadalenca als carrers del municipi. L’objectiu d’aquesta acció és ambientar i contribuir a la dinamització de l’activitat comercial en els establiments locals per tal de minimitzar les conseqüències derivades de la crisi econòmica i sanitària.

La il·luminació de carrer es va encendre ahir dijous 3 de desembre en les principals artèries comercials de la ciutat com País Valencià, Ausiàs March, Pablo Iglesias, Miguel Hernández així com també en les secundàries com Camí Vell de Torrent, Vicent Andrés Estellés, Andrés Noguerol, Plaça de la Constitució i carrer Major.

Es tracta d’una il·luminació de tecnologia LED de baix consum que contribuirà a més a l’estalvi energètic i a la sostenibilitat mediambiental. Aquesta és una iniciativa que dóna resposta també a les demandes de l’Associació de Comerciants d’Alaquàs, CAdA, que havia sol·licitat també una aposta per aquest tipus d’accions.

Com a novetat, l’Ajuntament ha acompanyat enguany la il·luminació de carrer amb la decoració de plantes nadalenques que s’han col·locat també en els carrers comercials del municipi. L’objectiu és generar ambient nadalenc per tal que les veïnes i veïnes del municipi es queden a Alaquàs per a realitzar les seues compres i animar a la ciutadania a mantindre l’esperit nadalenc en aquesta situació tan difícil com la que estèm vivint arran de la pandèmia.

Pujar