20 de setembre de 2020 20/9/20

Alaquàs celebra la ”XVII Sardinada Popular” més respectuosa amb el medi ambient

Alaquàs celebra la ”XVII Sardinada Popular” més respectuosa amb el medi ambient - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alaquàs celebra la ”XVII Sardinada Popular” més respectuosa amb el medi ambient - (foto 2)

  El passat divendres 14 de setembre es va celebrar una nova edició de la tradicional sardinada popular. A la cita culinària organitzada pel Club de Pescadors Esportius junt amb l'Ajuntament d'Alaquàs es varen repartir de forma gratuïta, a tots els veïns i veïnes que es van acostar a l'Albereda Nord, més de 100 quilograms de sardines.

  Com a novetat d'aquesta edició, l'organització apostà per una sardinada sostenible; per açò i prenent com a premissa el respecte al medi ambient, es van substituir els plats i gots de plàstic per altres biodegradables i compostables.

  En el cas dels gots es va optar per un model fabricat amb canya de sucre natural, 100 % biodegradable i compostable: sense tints, capaç de descompondre´s de forma natural en un termini aproximat de 2 mesos.

  Per la seua banda, els plats estan fabricats amb les restes de la polpa del blat, igualment 100 % biodegradable i compostables; totalment naturals i sense tints. En aquest cas és fins i tot més ràpida la descomposició, només 30 dies.

  Alaquàs aposta per un present i futur més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

  Pujar