elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs celebra la segona edició dels programes europeus per a la joventut 2020

Alaquàs celebra la segona edició dels programes europeus per a la joventut 2020
  • La iniciativa naix amb l’objectiu de proporcionar a l'alumnat i joves informació sobre projectes europeus públics als que poden accedir gratuïtament

MÉS FOTOS
Alaquàs celebra la segona edició dels programes europeus per a la joventut 2020 - (foto 2)
Alaquàs celebra la segona edició dels programes europeus per a la joventut 2020 - (foto 3)
Alaquàs celebra la segona edició dels programes europeus per a la joventut 2020 - (foto 4)
Alaquàs celebra la segona edició dels programes europeus per a la joventut 2020 - (foto 5)

El passat dimecres 26 de febrer es celebrava a la Sala Xemeneia, al Castell d’Alaquàs, la segona edició de les Jornades Europees d’Alaquàs 2020. A la cita a la que van participar l’Alcalde del municipi Toni Saura i el Regidor de Joventut Javier Antúnez, va estar dirigida tant a l’alumnat dels instituts d’Alaquàs com als i les alumnes de l’Escola d’Adults (EPA).

El públic assistent ha pogut conèixer de la mà d'experts la ampla programació de gestió pública gratuïta a través de la qual es poden realitzar pràctiques a l’estranger, estudiar, participar als projectes d’intercanvis juvenils, voluntariat o trobar una primera ocupació dins de la UE. 

La taula de ponents ha estat formada per Emilio Terrado del programa Eurodisea, Miguel Sedano de l’oficina Labora-Eures, Silvia Marzal de la Cambra de Comerç de València, programa PICE, Juan Granados oficina Eurodesk Alaquàs, Erasmus Plus i Cos Europeu de Solidaritat.

Pujar