24 d’octubre de 2020 24/10/20

Alaquàs celebra el Dia de l´Arbre, amb la plantació d´arbres

Alaquàs celebra el Dia de l´Arbre, amb la plantació d´arbres - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alaquàs celebra el Dia de l´Arbre, amb la plantació d´arbres - (foto 2)

  Dissabte passat 8 de febrer a Alaquàs es celebrava una jornada mediambiental que va comptar amb una important resposta per part de la ciutadania. Prop d’un centenar de veïns i veïnes es donaven cita per sumar-se a la plantació d’arbres.

  Amics i families al complet participaren a aquesta activitat que s’emmarca dins de la celebració del dia de l’Arbre. Als equips de treball els van vore al parc i plaça del Rollet, al carrer Antonio Machado i l'Albereda nord. Entre els arbres plantats es troben espècies com les orquídies, pereres de flor o l'arbre del coral sudafricà, a més de pins pinyoners donats pel Centre Nacional de Recursos Genètics Forestals, entre altres.

  Fa tan sols una setmana, el Consell de Xiquets i xiquetes d’Alaquàs protagonitzaven una nova jornada de conciènciació mediambiental amb la plantació de diferents arbres fruiters en la col.lecció botànica de fruiters ubicada als Horts Urbans d’Alaquàs. 

  Són aquestes activitats promogudes per l’Ajuntament d’Alaquàs que busquen fomentar iniciatives participatives per apropar a la ciutadania la cura de la naturalesa i el respecte al medi ambient.

  Pujar