elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs celebra el dia dels avis i les àvies 2022

Alaquàs celebra el dia dels avis i les àvies 2022
  • El passat 26 de juliol, el Centre de Dia d'Alaquàs va celebrar aquest dia tan assenyalat amb gran èxit de participació

MÉS FOTOS
Alaquàs celebra el dia dels avis i les àvies 2022 - (foto 2)
Alaquàs celebra el dia dels avis i les àvies 2022 - (foto 3)
Alaquàs celebra el dia dels avis i les àvies 2022 - (foto 4)

El Centre de Dia d'Alaquàs va celebrar el passat 26 de juliol el Dia dels Avis i les Àvies, va ser a través d'unes jornades que es van estendre durant tota la setmana fomentant així la participació i comunicació entre les persones usuàries i els seus familiars.

Les jornades van començar amb una posada en comú d'imatges entre les persones usuàries per a presentar a les famílies a la resta de companys i companyes d'una manera distesa. També es va realitzar un taller d'escriptura on les persones usuàries van escriure cartes amb paraules emotives dirigides als seus nets i netes en les quals, a més d'afermar els llaços familiars, es va treballar l'estimulació cognitiva així com la psicomotricitat fina combinant diversió i aprenentatge d'una manera didàctica.

Per a finalitzar, les jornades van culminar amb la construcció d'un mural amb totes les imatges de les activitats realitzades i es va destacar el gran acolliment i participació tant de les persones usuàries com dels seus familiars.

Pujar