elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs ajorna la Cordà del Crist fins a 2022

Alaquàs ajorna la Cordà del Crist fins a 2022
  • Aquesta festa d'interés turístic provincial s'hauria d'haver celebrat el mes vinent de setembre

L'Ajuntament d'Alaquàs ha decidit ajornar al pròxim any la Cordà infantil i la Cordà de Crist de la Bona Mort, festa d'interés turístic provincial, davant el manteniment de les restriccions amb l'actualització de la normativa sanitària.

La junta directiva d'Amics i Amistes de la Cordà va acceptar la proposta després de comunicar-li-ho aquest dijous l'alcalde, Toni Saura, i la regidora de Festes, Sandra Conde, informa el consistori.

Aquest ajornament se suma als ja adoptats amb anterioritat pels col·lectius festers de Moros i Cristians Perolers, Clavariesses dels Dolors, Basquinyes dels Dolors, Clavaris de Sant Miquel 2021, Basquinyos de Sant Miquel, Clavaris del Crist 25 aniversari, Junta Central de Penyes, Amics i Amistes del Cant de la Carxofa, Festeres d'Alaquàs, Centre Cultural Extremeny, Centre Cultural Andalús i Confraria de la Santa Cruz.

L'Alcalde vol agrair novament la responsabilitat de tots els col·lectius festers d'Alaquàs així com el seu suport en l'adopció d'aquestes decisions.

Pujar