elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs acull el XXIX Trofeu de Pilota local

Alaquàs acull el XXIX Trofeu de Pilota local
  • L’equip de Cervera, Guillermo, Santi i Carolina va guanyar la partida celebrada el dijous 9 de setembre

La pilota valenciana va ser ahir dijous 9 de setembre una des les protagonistes de la programació cultural organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs per als mesos de setembre i octubre. El carrer Salvador Giner va acollir un any més el tradicional Trofeu de Pilota d’Alaquàs que enguany ha arribat a la seua XXIX edició. L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, la Regidora de Festes, Sandra Conde, el Regidor de Cultura i Esports, Fran Evangelista, així com altres regidors, van estar presents en la competició i es van encarregar de lliurar els trofeus.

El Trofeu ha enfrontat enguany l’equip capitanejat per l’excel·lent pilotari local Vicent Cervera que va formar part amb Guillermo, Santi i Carolina contra Alejandro, Cervera II i Óscar amb un partit molt renyit amb gran qualitat de joc per part de les persones jugadores, set de les milllors esportistes de pilota de la Comunitat Valenciana. L’equip guanyador va resultar el format per Cervera, Guillermo, Santi i Carolina.

Les persones assistents van poder gaudir de l’ambient que genera la pràctica d’aquest esport així com la transmissió de valors que comporta aquest esport tradicional tan pròxim a l’espectador.

Pujar