elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs acull el primer Fòrum de Futbol Femení de Base

Alaquàs acull el primer Fòrum de Futbol Femení de Base
  • Un clinic de participació oberta, una taula redona i les finals de futbol femení autonòmic formen part de la programació organitzada per l’Associació de Futbolistes València CF i l’Ajuntament d’Alaquàs

MÉS FOTOS
Alaquàs acull el primer Fòrum de Futbol Femení de Base - (foto 2)
Alaquàs acull el primer Fòrum de Futbol Femení de Base - (foto 3)

Alaquàs ha posat en marxa el primer Fórum de Futbol Femení Base per tal de conscienciar i donar a conéixer el desenvolupament i creixement del futbol femení en la nostra societat.

La primera de les activitats va tindre lloc el passat dimecres 31 de maig al poliesportiu del Terç. Totes les xiquetes interessades van poder gaudir del primer Clinic de Futbol Femení de participació oberta, que va comptar amb la visita de Marta Carro, jugadora internacional del Valencia C.F.  Aquest vídeo reflecteix l’objectiu i ambient de la jornada:

La següent de les activitats tindrà lloc el dimarts 13 de juny. A les 19:30 hores al Castell d’Alaquàs se celebrarà una taula redona en la qual participaran: Andrea Esteban, exjugadora i entrenadora personal; José Andrés Merchero, Director Valenta FFCV; Alicia Moreno, seleccionadora Valenta Sub-17 i Merchina Peris, autora del primer gol a Mestalla. Moderarà Paula Lerin, periodista de l’Agència EFE.

Les activitats es tancaran el dissabte 17 de juny amb les finals Copa Valenta 2023 de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana. A les 10:30 hores es disputarà la final de la I Copa Valenta Cadet i la final de la II Copa Valenta Autonòmica. A les 12:30 hores el poliesportiu del Terç acollirà la gran final de la III Copa Valenta Nacional.

Pujar