elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Així es preveu el veranillo de San Miguel en la Comunitat Valenciana

Així es preveu el veranillo de San Miguel en la Comunitat Valenciana
  • Les temperatures màximes continuaran sent càlides en pràcticament tot el territori

Amb la tardor es generalitza una baixada de les temperatures, però és habitual que per a San Miguel (29 de setembre) es visca una jornada una mica més calorosa. És el que es coneix com veranillo de San Miguel.

En la Comunitat Valenciana les temperatures continuaran sent càlides en pràcticament tot el territori, especialment en les hores centrals del dia.

Així, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), les temperatures mínimes prestaran pocs canvis respecte del dia anterior, encara que les màximes fregaran els 27 °C en alguns punts de la Comunitat, sobretot a Alacant i la zona del Baix Vinalopó. No obstant això, es preveu que les màximes registren un lleuger descens en la zona de València.

Encara que en la capital de la regió els termòmetres marcaran 26 °C, igual que a Castelló. O els 25 °C en la zona de Vinaròs o Elx.

La màxima més baixa es preveu en la zona de Morella amb 18 °C.

D'altra banda, per a la jornada de hui podrien haver-hi precipitacions febles i ocasionals en el litoral nord d'Alacant i sud de València cap al migdia i no es descarten ruixats aïllats i febles a l'interior de Castelló a la vesprada. 

En l'extrem nord, vent del nord-oest disminuint a variable fluix a partir del migdia; en la resta, el vent serà fluix de component oest, virant a fluix de component aquest al llarg del dia en interiors, i augmentant en el litoral a vent d'aquest i nord-est.

Pujar