24 de novembre de 2020 24/11/20

Així planteja la Generalitat que siga el toc de queda en la Comunitat

Així planteja la Generalitat que siga el toc de queda en la Comunitat - (foto 1)
  • La proposta serà traslladada durant el dia de hui al Govern central

El toc de queda planeja sobre totes les comunitats autònomes. Després de les declaracions realitzades durant el dia d'ahir, dimarts, pel ministre de Sanitat, Salvador Illa, diversos governs autonòmics han començat a dissenyar el seu particular toc queda. Entre ells, el Consell de Ximo Puig.

El govern valencià traslladarà al llarg de la jornada de hui la seua proposta per a frenar els casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana, els quals s'han disparat en les últimes hores - tal com t'ha comptat elperiodic.com.

El full de ruta que es planteja és aplicar un toc de queda que danye el menys possible l'economia valenciana i que seria efectiu des de la mitjanit i fins a les cinc del matí. D'aquesta manera, l'hostaleria podria continuar funcionant durant tot el dia i solament hauria d'avançar una hora el tancament.

La mesura encara es troba en procés de ser aprovada i consensuada per totes les parts, perquè cal recordar que l'única manera de poder reduir la mobilitat dels ciutadans és a través de la declaració d'un nou estat d'alarma.

Les últimes dades de coronavirus en la Comunitat

La Comunitat Valenciana ha registrat 1.318 nous casos confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens, que situen la xifra total de positius en 51.013 persones. 

Per províncies, la distribució és la següent: 125 a Castelló (5.459 en total); 377 a Alacant (17.251 en total), i 816 a la província de València (28.296 en total). A més, el nombre total de pacients sense assignar es manté en 7.

Pujar