5 de desembre de 2020 5/12/20

Així és l'humor en els temps del coronavirus

Així és l'humor en els temps del coronavirus - (foto 1)
  • Què fan les persones per a entretindre's durant aquests dies a les seues cases? En elperiodic.com et comptem com trauen el seu costat més divertit i enginyós

Des de divendres passat el confinament ha obligat al fet que la gent romanga a les seues cases. Per això, tota aquesta situació ha fet que les persones tinguen més temps lliure, traient així el seu costat més enginyós i divertit.

I és que l'humor s'ha convertit en el millor antídot per a matar el temps lliure, per aquest motiu durant aquests dies hem vist com els memes i vídeos enginyosos inunden les xarxes socials sota el popular lema #yomequedoencasa.

En el cas de Twitter, el coronavirus té el seu propi compte en la qual molts dels seus tuits han sigut compartits per més de 300.000 persones.

En ella podem trobar des de discussions amb un altre compte que es fa dir ‘grip comuna’ sobre qui és el que més ha fet comprar màscares i gels desinfectants, fins a un recorregut humorístic pels llocs en els quals aquest virus s'ha anat propagant.

A més, les mesures adoptades pel President del Govern en l'estat d'alarma sobre que únicament es podia eixir de casa en casos de necessitat urgent com per a anar a perruqueries, tintoreries o òptiques, entre altres, ha sigut també molt seguit i compartit pels usuaris, perquè tot això ha fet que en aquest compte es publiquen tuits com: ens veiem en la perruqueria o on esteu tots?

No obstant això, els protagonistes d'aquests dies han sigut els memes i vídeos sobre la gran quantitat de paper higiènic que la gent ha adquirit.

Per això, hem pogut veure diversos vídeos com: ‘receptes’ que es poden fer amb el paper higiènic per a menjar, gent vestida de ‘mòmies’ i fins i tot paper que es troba en una caixa forta i que s'embene com a ‘contraban’.

Això mostra com la gent intenta explicar des d'un punt de vista graciós el suposat ús que es donarà a tot el paper higiènic adquirit. Per part seua, això ha provocat que els diversos supermercats estiguen completament buits no sols per falta d'aquest producte sinó d'aliments com a llegums, arròs, verdures i fins i tot carn.

Per això, les fotografies i vídeos en els quals apareix gent amb carros completament plens, ha sigut també un contingut molt compartit i difós en xarxes socials com Facebook, Instagram, Twitter i fins i tot WhatsApp, on segur que algun amic o membre de la teua família t'ha passat un vídeo d'aquestes característiques veritat?

També s'han fet virals vídeos sobre com les comunitats de veïns estan portant aquest confinament, fent classes d'esports per a tota la comunitat, cantant l'aniversari feliç a un xiquet i fins i tot balcons en els quals la música i la llum ha incitat a tots els veïns a ballar i passar una estona divertida, organitzant així una espècia de festa i tractant així d'animar-se mútuament.

No obstant això, el més emotiu durant aquests dies ha sigut sens dubte els aplaudiments pels sanitaris, transportistes, caixers i resta de personal que durant aquests dies continua treballant malgrat la situació d'alarma que està travessant el país. Per aquest motiu el dissabte a les 22.00 h de la nit i el diumenge a les 20.00 tot Espanya es va unir a l'aplaudiment col·lectiu per a retre homenatge a aquestes persones.

MÉS FOTOS
Així és l'humor en els temps del coronavirus - (foto 2)
Així és l'humor en els temps del coronavirus - (foto 3)
Així és l'humor en els temps del coronavirus - (foto 4)
Així és l'humor en els temps del coronavirus - (foto 5)
Així és l'humor en els temps del coronavirus - (foto 6)
Així és l'humor en els temps del coronavirus - (foto 7)
Així és l'humor en els temps del coronavirus - (foto 8)
Així és l'humor en els temps del coronavirus - (foto 9)
Així és l'humor en els temps del coronavirus - (foto 10)
Així és l'humor en els temps del coronavirus - (foto 11)
Així és l'humor en els temps del coronavirus - (foto 12)
Pujar