22 de setembre de 2020 22/9/20

Així és l'examen per ser porter de discoteca a València

Així és l'examen per ser porter de discoteca a València - (foto 1)
  • Més de 200 persones es presenten a les proves que es realitzen aquesta setmana a València, Castelló i Alacant

Un total de 222 persones, de les 251 que s'han inscrit, es presentaran el proper dimecres 4 de desembre, a les proves avaluadores per obtenir el carnet que acredita per exercir com a personal de l'servei específic d'admissió (SEA) corresponent a l'any 2019.

Les proves es realitzaran simultàniament en les tres capitals valencianes i consten de dues parts: la primera és un test psicotècnic i la segona, un examen sobre aspectes referents a l'servei d'admissió, temes jurídics relatius a horaris d'establiments públics, evacuació i aforaments, que vénen determinats en la convocatòria de la prova.

Aquestes proves, l'obligatorietat ve recollida en la Llei d'Espectacles Públics de la Generalitat, porten realitzant-se des 2009. Des de llavors, la Generalitat ha acreditat a 2.131 professionals, dels quals compten ara mateix amb acreditació vigent prop de 1.091.

Des de l'1 de gener del 2011 és obligatori que totes les discoteques, les sales de ball i les sales de festa, així com els pubs i karaokes amb un aforament superior a les 200 persones, compten amb personal acreditat per a exercir el servei específic d'admissió , que s'ha de renovar cada quatre anys.

Pujar