24 d’octubre de 2020 24/10/20

Els MIR no accepten les propostes de Sanitat: “Els nostres drets no són moneda de canvi”

Els MIR no accepten les propostes de Sanitat: “Els nostres drets no són moneda de canvi” - (foto 1)
  • Els residents valencians anuncien noves accions per a les pròximes setmanes

Reunió fallida entre els residents valencians i la Conselleria de Sanitat. Després de més de quatre hores de negociació, el comité de vaga ha fet públic un comunicat en el qual han mostrat la seua indignació i rebuig a les propostes plantejades pels membres del departament dirigit per Ana Barceló.

“No s'ha arribat nous punts rellevants de trobada: segueixen sense concedir millores formatives, retributives ni diverses de les reivindicacions principals reafirmant-se en què no realitzaran més concessions. Hem acudit a una pantomima de negociació” denuncien els MIR a través d'un comunicat.

En aquesta línia, els residents consideren que la nova proposta presentada per Sanitat no produirà “una millora substancial” en les seues condicions laborals, motiu pel qual cal recordar es va convocar la vaga a principis d'estiu. “Ens neguem a signar-ho” insisteixen.

Les postures s'endureixen després d'aquesta nova reunió. “Els nostres drets no són moneda de canvi, senyora Barceló. El nostre treball no hauria de ser motiu dels seus insults ni de les seues faltes de respecte. La nostra dignitat no està en venda, i menys a les seues mans incompetents” clamen a través de les xarxes socials els residents, que superen els 60 dies de vaga.

Amb tot això, han anunciat “noves accions” que es desenvoluparan en les pròximes setmanes i que tenen com a fi última aconseguir una millora en les seues condicions laborals.

Pujar