Castellano

7.808 treballadors valencians amb rendes baixes afectades per un ERTE rebran una ajuda de 150 euros

7.808 treballadors valencians amb rendes baixes afectades per un ERTE rebran una ajuda de 150 euros

    La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball continua amb el pagament de les ajudes dirigides a persones treballadores amb rendes afectades per un ERTE a causa de la COVID-19.

    El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha signat una nova resolució per a la concessió d'un total de 7.808 noves ajudes en la Comunitat.

    Aquestes subvencions s'atorguen després de l'aportació de les dades pel Servei Públic d'Ocupació Estatal, (SEPE), l'alta dels expedients en l'aplicació corporativa de subvencions SUGUS per la Direcció General de Tecnologies de la Informació i la confecció i proposta de la relació de persones beneficiàries per part de la Comissió Tècnica per a la gestió de les ajudes.

    En els pròxims dies es publicarà la resolució amb les concessions en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, (DOGV), així com la relació de les persones beneficiàries en la pàgina web de la Generalitat (consultar ací), en l'apartat corresponent a la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

    La quantia de les ajudes és de 150 euros per persona treballadora beneficiària, d'acord amb la proposta de resolució emesa per la Comissió Tècnica, que ascendeixen a un import total d'1.171.200 euros.

    El pagament es realitzarà mitjançant transferència al corresponent compte bancari de les persones beneficiàries.

    Cal recordar que aquestes ajudes s'emmarquen en el Decret 54/2020, de 24 d'abril, del Consell, d'aprovació de bases reguladores per a la concessió directa d'ajudes a treballadors i treballadores amb rendes baixes afectades per un *ERTE a conseqüència de la COVID-19.

    Pujar