Castellano

Més de 5.000 empreses s'adhereixen a #EActíVate per l'acceleració econòmica en només sis mesos

Més de 5.000 empreses s'adhereixen a #EActíVate per l'acceleració econòmica en només sis mesos

    Hui es compleixen sis mesos des que el 16 de març de 2020 nasquera #EstoNOtienequePARAR, la plataforma que durant el confinament va unir i va animar a no parar als qui treballaven garantint els subministraments essencials malgrat les grans dificultats. Des d'aquest moviment s'encoratjava a totes les empreses, emprenedors i autònoms que no podien treballar o obrir el seu negoci al fet que continuaren actius, inspirant-los amb casos d'èxit reals que succeïen en aquell moment perquè també innovaren, reinventaren el seu negoci o es readaptaren a la nova situació. Com a resultat, van anar 3.000 les empreses que es van adherir a #EstoNOtienequePARAR, que se sumen a les més de 2.000 que s'han unit a #EActíVate des del 24 de maig fins al dia de hui, sumant un total de 5.000 empreses que secunden aquestes iniciatives.

    Tots dos projectes -#EstoNOtienequePARAR durant l'Estat d'Alarma i #EActíVate des de la desescalada- han tingut dos objectius comuns: accelerar i activar la nostra economia per a superar les conseqüències socials i econòmiques de l'impacte que la crisi sanitària pel Covid-19 ha generat en la nostra estructura empresarial i industrial, i reconéixer i posar en valor públicament a totes les empreses, empresaris i treballadors que amb el seu exemple aconsegueixen que la roda de la nostra economia no es pare.

    Així, s'han sumat empreses de tots els sectors i grandàries de tots els racons de la geografia nacional. També s'han adherit importants organismes econòmics del nostre país, com a cambres de comerç i organitzacions empresarials, així com federacions, confederacions i associacions.

    #EActíVate compta amb una plataforma (www.eactivate.com) que destaca diàriament casos d'empreses que demostren amb fets com ajuden a la societat. A més, inclou seccions que han tingut un gran acolliment entre el públic com són els diàlegs entre empresaris, els consells, informes gràfics, estudis d'actualitat i un ampli contingut de valor tant per al xicotet emprenedor com per a grans empresaris i empresàries. La iniciativa posa èmfasi en les majors palanques d'activació: la digitalització, la sostenibilitat, l'ocupabilitat, les infraestructures, la productivitat i la reinvenció.

    Des que va començar la campanya de comunicació fa sis mesos, s'han generat més de 80 milions d'impactes en TV nacionals, en les quals es van mostrar un total de 315 casos d'empreses com a reconeixement al seu esforç i que podien inspirar als altres. Les iniciatives han aparegut en més de 1.200 notícies en mitjans de comunicació, s'han elaborat més de 1.400 continguts d'interés, i les diferents seccions de la pàgina web han sigut vistes en més d'un milió i mig d'ocasions. Actualment, la iniciativa compta amb més de 11.000 seguidors en xarxes socials, fet que ha permés que els continguts hagen arribat a més de 7,5 milions d'usuaris.

    En paraules de Paula Llop, coordinadora del projecte, “tant #EstoNOtienequePARAR durant el confinament com ara #EActíVate són dues iniciatives que han ajudat al fet que milers d'empreses, emprenedors i professionals hagen tingut un reconeixement al seu esforç. Cada dia visibilitzem als qui reaccionen ràpidament, innovant o readaptant la seua empresa o negoci, o formant-se i actualitzant-se, perquè creiem que aquests exemples poden ser inspiradors per als altres. I com repetim des del començament, no es tracta únicament de no parar, sinó d'accelerar. No és moment de posar-se límits. Per això, continuarem centrant-nos en la importància d'impulsar l'activitat econòmica, i continuarem actius i units per un objectiu comú: aconseguir la recuperació econòmica al més prompte possible”.

    Pujar