elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 300.000 alumnes es queden sense classe pel temporal

Més de 300.000 alumnes es queden sense classe pel temporal
  • Quasi 200 municipis de València i Alacant han suspés per a aquest dijous les classes

Uns 338.000 alumnes de la Comunitat Valenciana s'han quedat sense classes aquest dijous a causa del temporal. Quasi 200 municipis de València i Alacant han decidit suspendre les classes a causa del temporal de pluges, tal com ha informat la Conselleria d'Educació.

És la província d'Alacant la que més està patint el temporal i de fet ací hi ha 139 poblacions sense classe. Són pràcticament tots els municipis, a excepció de Banyeres de Mariola, uns 283.000 escolars aproximadament.

La resta de les localitats que han suspés les classes aquest dijous estan a València, aproximadament 55.000 alumnes s'han vist afectats per l'avís.

Ací us deixem el llistat complet de localitats que han suspés les classes:

Ador, Fortaleny, Agullent, Gandia, Aielo de Malferit, Guadassèquies, Aielo de Rugat Guadassuar, Albaida, Moixent, Albalat de la Ribera, Montaverner, l'Alcúdia, Oliva, Alfauir, l'Olleria, Algemesí, Ontinyent, Almoines, Otos, Atzeneta d'Albaida, Palma de Gandia, Bèlgida, el Palomar, Bellreguard, Piles, Bellús, Polinyà de Xúquer, Beniarjó, Rafelcofer, Beniatjar, Real de Gandia, Benifaió, Riola, Benimodo, Ròtova, Benirredrà, Salem, Benissodam, Simat de la Valldigna, Benissuera, Sueca, Carlet, Tavernes de la Valldigna, Cullera, Terrateig, la Font d'en Carròs, Vilallonga, la Font de la Figuera, Xeraco, Fontanars dels Alforins i Xeresa.

Pujar