elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

19.483 valencians s'examinen aquest diumenge per a aconseguir un lloc fix en Correus

19.483 valencians s'examinen aquest diumenge per a aconseguir un lloc fix en Correus
  • L'empresa espera cobrir amb aquesta prova 4.005 llocs en tota Espanya

Este diumenge 19 de gener se celebraran les proves d'ingrés a Correus per cobrir 4.005 llocs de personal laboral fix en categories operatives a tota Espanya.

És la major oferta d'estabilització d'ocupació llançada per Correus en l'última dècada, amb llocs de treball en totes les províncies, per a exercir funcions de repartiment motoritzat i a peu en l'àmbit urbà i rural (2.618 llocs); agent de classificació en centres logístics (725 places) i atenció a client en oficines (662).

Aquest procés forma part de l'execució per part de Correus de les mesures adoptades en l'Acord plurianual 2018-2020 signat amb les organitzacions sindicals CCOO, UGT, CSIF i Sindicat Lliure. Aquest acord, que ja està desenvolupat al 80%, preveu la consolidació i reposició de 11.200 llocs de treball, fet que suposa un pla d'estabilització d'ocupació sense precedents en la història de la Companyia.

Més de 166.000 persones (166.348) s'han inscrit per fer les proves que tindran lloc de forma simultània en 86 seus de 29 ciutats.

10.528 persones s'han inscrit per optar a llocs de treball a la província de València, mentre a la Comunitat Valenciana la xifra ha ascendit a 19.483 persones.

DADES PRÀCTIQUES

Més de 3.500 empleats de Correus treballaran durant tota la jornada per a garantir el correcte desenvolupament del procés selectiu que suposa, per la seua envergadura quant a nombre de participants i d'ubicacions, un notable esforç logístic i d'organització.

Els candidats hauran d'acudir als llocs de les proves que els hagen sigut assignats i que han pogut consultar, mitjançant les seues dades personals, a la web de Correus. Per als llocs de Repartiment i Agent / classificació, la crida a la prova es realitzarà a les 09:00 hores i començarà a les 10:00 hores; i per als llocs d'Atenció a client en oficines la crida a la prova es realitzarà a les 13:30 hores i començarà a les 14:30 hores (una hora abans a les Illes Canàries per a ambdues proves).

Els accessos als recintes d'examen es tancaran vint minuts després de l'inici de la crida és a dir, a les 09:20 hores i a les 13.50 hores respectivament per a cada prova- de manera que la puntualitat és molt important ja que no es podrà accedir fora dels intervals horaris indicats.

Els aspirants han d'anar proveïts del seu Document Nacional d'Identitat i de bolígraf blau o negre. Estarà prohibit l'accés a les aules amb qualsevol dispositiu tecnològic que permete la transmissió d'informació per qualsevol via (telèfons mòbils, rellotges o polseres digitals, orelleres, etc.).

Les proves, amb caràcter eliminatori, versaran sobre matèries relacionades amb els productes, serveis i processos de treball de Correus. El procés de selecció es completarà amb una fase de mèrits posterior en la qual es valorarà l'experiència, els permisos de conducció (si escau), i la formació necessària per a l'adequat exercici del lloc de treball.

 

Pujar