26 de febrero de 2020 26/2/20

Els xiquets de Torrent ompliren amb poesies el Concurs de Declamació

Els xiquets de Torrent ompliren amb poesies el Concurs de Declamació - (foto 1)
  • Més de 130 xiquets han participat en este concurs que es cobra més protagonisme i desvincula el concurs del Teatre Infantil

  • Junta Local torna a repetir la fórmula de l’èxit de la declamació de l’any passat

MÁS FOTOS
Els xiquets de Torrent ompliren amb poesies el Concurs de Declamació - (foto 2)

Després de l’èxit aconseguit l’any passat en el Concurs de Declamació, Junta Local Fallera de Torrent ha tornat a repetir l’èxit del concurs infantil de Declamació i va omplir de poesia la sala d’actes de l’Ajuntament de Torrent. Per segon any s’ha desvinculat del concurs de teatre i s’ha organitzat en dos velades durant el passat cap de setmana. D’aquesta manera es dona més rellevància a este gènere poètic entre els xiquets de la ciutat i a la vegada els més menuts de les falles de Torrent tenen més temps per a preparar-se les poesies de l’esmentat concurs. Dissabte, 9 de novembre, va ser el torn de les categories A i D, els xicotets més grans i més menuts respectivament.

Per la seua banda, el diumenge, 10 de novembre, va ser el torn de les categories B i C, les edats mitjanes. A les 18:00 h de la vesprada van dona començament els actes, amb la presència de la Fallera Major Infantil de Torrent, Mireia Galán Noguera, junt amb la seua Cort d’Honor Infantil.

No cabia ni una agulla

L’acte va estar ple, amb màxima afluència i per la seua part, tots els xiquets participants se’n van emportar un detall per participar. La Junta Local tenia com a objectiu revifar este gènere que tan bona acollida té entre els més menuts del municipi.

Subir