29 de febrero de 2020 29/2/20

Els xiquets de la falla Avinguda guanyen el premi de Teatre Infantil

Els xiquets de la falla Avinguda guanyen el premi de Teatre Infantil - (foto 1)
  • L’obra “La decisió de Vila-Neta” ha sigut la guanyadora del primer premi, la falla Cronista queda segona i la de la Plaça tercera

MÁS FOTOS
Els xiquets de la falla Avinguda guanyen el premi de Teatre Infantil - (foto 2)

Ja tenim guanyadors del concurs de teatre infantil. La Fallera Major Infantil de Torrent va fer públic l’acta del jurat que proclamava campiona la falla Avinguda, amb la seua obra de teatre infantil titulada “La decisió de Vila-Neta”, que narra El poble les aventures d’un poble dividit per la política que aplica l'Ajuntament davant l'existència d'un abocador de residus urbans. Mentre uns pensen en les conseqüències ambientals que afectaran al poble en un futur, els altres només veuen les millores que s'estan creant gràcies a les subvencions generades pel fet de tenir l'abocador en el terme.

En segona posició ha quedat la falla Cronista, amb l’obra “Un embolic de rates i gats” i el tercer premi ha sigut per a la falla de La Plaça, amb l’obra “Joguets”, qui també s’ha portat el premi de valors cívics, concedits per la delegació de Cultura de l’Ajuntament de la ciutat. Per la seua banda el premi a la actriu ha anat a parar a Judith Aixa, mentre que el premi de millor actor a Carlos Mercado.

Com a novetat i a sugerència del Ple de la Junta Local Fallera, enguany s’ha dotat de major valor econòmic els tres primers premis del concurs, com a resultat de reduir la quantia del premi “valors cívics”, atorgat per la delegació de Cultura de l’Ajuntament.

Així doncs, després d’este reequilibri, els premis queden de la següent manera: 1r premi 250 euros, 2n premi 150 i 3r, 90 euros. Premi als Valors Cívics: 250 euros. PREMI AL MILLOR ACTOR INFANTIL (palet J.L.F) i PREMI A LA MILLOR ACTRIU INFANTIL (palet J.L.F).

En la gala infantil de la Cultura es faran entrega dels premis i es vorà representada l’obra guanyadora del primer premi.

Subir