elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El PP vota en contra de totes les esmenes presentades per EUPV

    Esquerra Unida de Torrent havia presentat esmenes al Projecte de Llei de Pressupostos per a portar a terme les obres d’adequació i reforma del Centre d’Educació de Persones Adultes, així com del Centre d’Educació Especial La Encarnación, actualment en barracots, i dels instituts de secundària Tirant Lo Blanch i Serra Perenxisa. La formació d’esquerres torrentina també havia presentat una esmena per a construir l’Escola Oficial d’Idiomes, amb l’objectiu de deixar de ser una delegació de la de Quart de Poblet.

    El partit conservador ha votat en contra de les esmenes dues vegades, en el debat de la Comissió, el passat 11 de desembre, i en el debat en Ple que va tindre lloc ahir, 18 de desembre.

    El coordinador del col·lectiu local d’Esquerra Unida, Juan Lull, ha criticat durament el vot en contra del PP a les esmenes que proposaven la millora de les infraestructures educatives, “atès que la consellera d’Educació, Maria José Català, va ser alcaldessa de Torrent fins la seua incorporació al govern valencià ara fa dos anys”.

    Subir