11 de abril de 2021 11/4/21

Torrent reprén l’activitat fallera amb un complet calendari

Torrent reprén l’activitat fallera amb un complet calendari - (foto 1)

    La capital de l’Horta Sud reprén l’activitat fallera amb un calendari ple d’activitats i actes per a tots els fallers. Este cap de setmana Carmen Sirvent i Paula Giménez celebraran els seus actes de demanà amb què acceptaran ser les màximes representants de les falles de 2017. A més, Noelia Peinado i Carla Pallardó, Falleres Majors de la ciutat, assistiran dissabte a l’ofrena de flors de les festes de Segorbe, apurant els seus últims actes com a màximes representants.

    L’activitat no cessa i continuarà dijous al Ple Extraordinari, on l’alcalde Jesús Ros imposarà a Carmen i Paula, juntament amb les seues Corts d’Honor la Joia que les acredita com a Falleres Majors de Torrent de 2017, un camí que va començar el juny passat i que comença a fer els seus primers passos amb estos actes. Divendres serà la tanda dels comiats: Noelia, Carla i les seues Corts diran adéu a un any ple d’emocions i sentiments, deixant el regnat a les seues successores.

    Les comissions falleres també es posen en marxa i moltes ja preparen les obres de teatre i poesies per al concurs de teatre i declamació. Per a conéixer de prop el desenvolupament de cadascuna, la Junta Local Fallera llança la iniciativa #TeatreFallerTorrent on s’anima totes les comissions a compartir les seues fotografies del assajos ambe ixe hashtag perquè siguen vistes i compartides per les xarxes socials de les falles de Torrent.
    A més, l’activitat continua de forma permanent amb el tradicional concurs de truc caberot, els concursos de cada falla i els actes d’exaltació de les Falleres Majors de 2017 a l’octubre, que donaran començament a les presentacions de cada comissió torrentina.

    Subir