26 de febrero de 2020 26/2/20

Torrent entrega els premis del concurs Instagram Falles 2015

Torrent entrega els premis del concurs Instagram Falles 2015 - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Torrent entrega els premis del concurs Instagram Falles 2015 - (foto 2)

  La Casa de la Dona de Torrent va acollir ahir a la vesprada el lliurament de premis del segon concurs Instagram de Falles. Una any més, esta iniciativa realça l’art de les falles a través de les noves tecnologies i les xarxes socials gràcies a les més de 800 imatges participants. L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, juntament amb el regidor de Cultura, Modest Muñoz, han estat presents en l’acte de lliurament de premis, al costat de les falleres majors de Torrent, Ester Veguer i Maria Bartual, i les corts d’honor.

  La guanyadora del primer premi ha sigut Cristina Molina, el segon premi ha sigut per a Pasqual Vicent i el tercer premi per a Marta Veguer. Unes fotografies guanyadores que reflecteixen l’essència de les falles, gràcies als efectes, filtres i infinites possibilitats que esta aplicació mòbil ofereix als usuaris. El jurat encarregat de seleccionar les fotografies, han sigut els instagramers torrentins, Emilio Chuliá i Antonio Martínez, el periodista Carles X.Puig i la fotògrafa professional, Laia Lluch.

  L’exposició del concurs podrà visitar-se fins al pròxim 30 d’abril en la sala d’exposicions de la Casa de la Dona, en horari de visites de dilluns a divendres de 09.30 a 14.00 hores i de 15.30 a 21.00 hores.

  Subir