26 de febrero de 2020 26/2/20

Torrent clausura la trobada de Germandats i Confraries del Sant Sepulcre

Torrent clausura la trobada de Germandats i Confraries del Sant Sepulcre - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Torrent clausura la trobada de Germandats i Confraries del Sant Sepulcre - (foto 2)

  L'Agrupació de Germandats i Confraries del Sant Sepulcre de la Comunitat Valenciana va celebrar durant la setmana passada la trobada de Germandats i Confraries del Sant Sepulcre que va celebrar el seu últim acte amb la processó el passat dissabte.

  Durant la setmana, i després dels actes inaugurals i l’exposició, amb motiu d’esta trobada es celebraren dos xarrades a la Casa de la Cultura, el dimarts 16, el doctor en medicina, Roberto Montalván Sempere va impartir la conferència "La Pasión de Jesús bajo el punto de vista médico" i el dimecres 17 el rector i director titular del Col·legi Claret Javier Grande fon l'encarregat de impartir la conferència "Un muerto muy vivo".

  Com a cloenda, el passat dissabte, es va celebrar la solemne processó que tingué l’inici i final en la parròquia de Mont-Sió. Es tracta d'un acte en què participaren vora un miler de persones i on estagueren presents, a més de les confraries del Sant Sepulcre, les germandats de la Setmana Santa torrentina a través dels presidents així com l’alcalde Jesús Ros i el regidor de l’àrea de Cultura, Alfred Costa. La processó estigué presidida per la imatge titular del Crist Jacent del Sant Sepulcre de Torrent. Va ser un acte molt especial per a la Reina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecció, Carmen Verdet, ja que pertany a esta germandat.

  Semana Santa 2016

  Semana Santa 2016Entrar en el especial
  Subir