elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Per Sant Valentí, Enamora’t del comerç de Torrent

Per Sant Valentí, Enamora’t del comerç de Torrent
  MÁS FOTOS
  Per Sant Valentí, Enamora’t del comerç de Torrent - (foto 2)
  Per Sant Valentí, Enamora’t del comerç de Torrent - (foto 3)

  L’Ajuntament de Torrent, en el seu compromís per fomentar i promocionar el comerç local, han llançat la campanya “Enamora’t del comerç de Torrent” a través de l'empresa municipal d'Innovació i Desenvolupament Económic Actiu de Torrent', IDEA'T,

  Aprofitant la celebració de Sant Valentí, els clients dels més de 100 comerços adherits a esta campanya tindran la possibilitat de ser els guanyadors d’un sorteig on els premis són dos escapades romàntiques d’un cap de setmana i 10 sopars romàntics a restaurants de Torrent.

  Durant la setmana del 8 al 13 de febrer, per cada compra en estos comerços s’entregarà una papereta de participació del sorteig que s’haurà de dipositar en les urnes habilitades en les botigues. A més, amb les compres superiors a 5 euros, es premiarà el client amb una flor natural -fins que s’acaben les existències-, que podran recollir en les instal·lacions d’IDEA’T sempre que presenten el tiquet de compra.

  S’ha previst també el sorteig d’un Lot de San Valentí al Facebook d’IDEA’T, en el qual podrà participar qualsevol persona que comente que els enamora el comerç de Torrent.

  L’Ajuntament de Torrent mitjançant IDEA’T, firma dos convenis amb Caixa Popular per al finançament de les PIMES i el desenvolupament d’iniciatives emprenedores

  Com que la promoció empresarial de la localitat és un dels objectius de l’Ajuntament de Torrent, és una tasca fonamental dur a terme actuacions de cara a establir les vies que faciliten l’accés al finançament extern d’empreses que possibiliten el desenvolupament de la seua activitat. Per este motiu, l’Ajuntament de Torrent, mitjançant l’empresa municipal IDEA’T, ha firmat dos convenis amb Caixa Popular per a afavorir la gestió financera, així com la millora de la capacitat productiva, l’eficiència i el creixement de les PIMES i negocis autònoms.

  El primer conveni està dirigit a PIMES i autònoms amb una línia de crèdit inicial de dos milions d’euros, que Caixa Popular implementarà reservant-se la facultat d’aprovar les diferents operacions segons el seu lliure criteri de decisió empresarial i anàlisi de riscos. El segon conveni està dirigit a microempreses o persones físiques, que tinguen previst obrir un negoci. L’import dels microcrèdits és del 95% de la inversió que s’ha de dur a terme, amb un màxim de 30.000€. Per a la concessió dels microcrèdits és necessari que la proposta arribe a Caixa Popular a través d’IDEA’T on el titular de l’operació haja presentat la proposta.

  Subir