26 de febrero de 2020 26/2/20

Restaurants de Torrent inclouen la cassola de Sant Blai en el seu menú del dia 3 de febrer

Restaurants de Torrent inclouen la cassola de Sant Blai en el seu menú del dia 3 de febrer - (foto 1)

  Este arròs típic torrentí serà oferit per un total de 14 restaurants de la ciutat del 3 al 7 de febrer

  Torrent, 01/02/2016 Amb motiu de la celebració de Sant Blai, enguany des d’IDEAT i en col·laboració amb l'Associació d'Hostaleria de Torrent, han volgut promocionar aquells restaurants de la ciutat que incorporen en el seu menú la cassola de Sant Blai.

  Este arròs típic torrentí serà oferit per un total de 14 restaurants de la ciutat del 3 al 7 de febrer amb un menú especial per a l'ocasió.

  Estos són els 14 restaurants que l’oferiran.
  Rest. Del Sol
  Rest. L'Estany
  Rest. La Plaza
  Rest. Los Abetos I
  Rest. Los Abetos II
  Farígola i Menta
  Tapa Nui
  Rest. Santa Apolonia
  Casa Lluiset
  Bar La Plaza
  Casa Agustín
  Bar Rueda
  Rest. El Mosset
  Cafeteria Caixa Rural
  La iniciativa s'ha posat en marxa amb l'objectiu de promocionar la gran oferta hostalera que presenta la ciutat de Torrent mitjançant l'elaboració d'este plat típic. Així, s'ha dut a terme una important campanya publicitària amb anuncis en periòdics locals, webs municipals, xarxes socials i opis, a més de fullets informatius amb tots els detalls dels menús i preus, i que es repartiran entre els milers de visitants que acull el municipi durant la festivitat de Sant Blai.

  A més, de la mà de l'Associació d'Hostaleria, s'oferiran degustacions gratuïtes de la cassola de Sant Blai als qui vulguen assaborir este delit per al paladar, el mateix dia 3 de febrer, en un estand situat dins de la fira, entre les 10.45 i les 11.45h.

  Subir