elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Torrent ja coneix a les 18 candidates que formen la Cort d’Honor i FFMM de 2017

    Les falles de Torrent ja coneixen a les 18 candidates que este pròxim any formen part de la Cort d’Honor infantil i major. De les 18, només dos, donaran dissabte un pas enfront en el moment de sentir el seu nom com a Falleres Majors de Torrent de 2017, davant de més de 1500 persones expectants en conèixer-les.

    Després d’una setmana de proves amb el jurat, els nervis i l’emoció s’apropen i tan sols falten hores per a viure una de les nits falleres més esperades. Les 22 candidates presentades en Camí d’Un Somni han participat amb alegria i emoció i tan sols volem agrair la seua voluntat, il·lusió i ganes, així com animar-les a gaudir de la festa, perquè este camí no acaba ací.

    A la pagina web de les Falles de Torrent, es por trobar tota la informació al respecte del procés d’elecció, així com veure les seues entrevistes escrites i en video.
    Cort d’Honor Infantil i Fallera Major Infantil de Torrent de 2017: Paula Giménez Vilanova, Natalia Pérez Piqueres, María Peiró Mora, Laura González Garrido, Ana Muñoz Mercado, Loli Bartual Núñez, Miriam Aroca Falcó, Gemma Giménez Muñoz i Marta Campos Martínez.

    Cort d’Honor i Fallera Major de Torrent de 2017: Carmen Sirvent Garrigues, Andrea Toledo Cuadros, María Victoria Oria de Rueda Puche, Empar Llimerà Herranz, Azucena Izquierdo Ramos, Alicia Berbel Segundo, Carla Climent Carratalá, Amanda Gayol Bahamontes i Rosana Álvarez Montañés.

    Subir