elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Torrent comença Camí d’un Somni 2017

Torrent comença Camí d’un Somni 2017
    MÁS FOTOS
    Torrent comença Camí d’un Somni 2017  - (foto 2)

    Les Falles de 2017 ja són prop, el cicle torna a començar i Junta Local Fallera de Torrent posa en marxa el procés d’elecció de les falleres majors i les respectives corts d’honor. Les candidates ja han començat les seues entrevistes i estan a l’espera de les proves i de la decisió del jurat que es coneixerà més endavant, en un emocionant acte la nit del dissabte 9 de juliol a l’Àgora del Parc Central.
    Enguany s’hi han presentant un total de 22 candidates, de les quals deu són candidates infantils i 12 són candidates majors, cosa que suposa que una candidata infantil i tres candidates majors no formaran part de les corts tal com marca el reglament faller. Així doncs, nou xiquetes i nou dones formaran l’olimp faller per a l’any que ve, de les quals només dos seran les màximes representants de la capital de l’Horta Sud.

    El cap de setmana passat les candidates es reuniren en un acte on van poder conèixer de primera mà la nova web de les Falles de Torrent. Un esdeveniment íntim a què assistiren les falleres majors de 2016, Noelia Peinado i Carla Pallardó, en companyia de les corts d’honor, les 22 candidates i membres de la Junta Local Fallera. Este fou un moment per a mostrar-los la nova etapa que comença amb elles i amb Camí d’un Somni i així ser les primeres a saber com està quedant la plataforma fallera, una web que encara es troba en construcció i que eixirà a la llum al final d’esta setmana. L’ocasió es va aprofitar per a posar en comú els seus sentiments i fer esta foto de grup que comença Camí d’un Somni 2017.

    Subir