Domingo 19 de Agosto de 2018

Més de 180 torrentins commemoren el Dia del Llibre amb la lectura pública del Tirant lo Blanc

Versión Clásica
Edición Torrent
Cultura y Espectáculos -  torrent
24/04/2013 | elperiodic.com  

Més de 180 torrentins commemoren el Dia del Llibre amb la lectura pública del Tirant lo Blanc

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
• L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, membres de la corporació municipal i representants del teixit associatiu, festiu i cultural del municipi han llegit uns paràgrafs de l’obra de Joanot Martorell
• L’interior de la Torre va ser l’escenari que va acollir un any més esta campanya de promoció de la lectura en valencià en el que és ja el sèptim any que s’organitza a Torrent
• Els participants han rebut poemaris i còmics de Vicent Andrés Estellés

Des de l'Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament de Torrent és el sèptim any que s’organitza la lectura pública del Tirant lo Blanc per a commemorar el Dia del Llibre amb l'objectiu de promoure la lectura en valencià, per això el lema de la campanya és "Llig en valencià. Tens on triar".

La Torre de Torrent va acollir la vesprada de ahir la setena edició d’esta iniciativa en què van participar l’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, membres de la corporació municipal i altres representants del teixit associatiu, festiu i cultural del municipi com ara falles, germandats, associacions musicals, centres escolars, escola d'adults i tots aquells que s’hi havia apuntat, inclús espontanis.

Més de 180 persones han volgut participar per tal de fer costat a la causa i fomentar la lectura en valencià. A més, des de l’Oficina s’ha regalat a tots els participants un llibre en valencià. Per als xiquets el còmic de Vicent Andrés Estellés, editat y cedit per l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. Per als adults es va fer entrega d’exemplars del poemari Mural del País Valencià, un recull de poemes de Vicent Andrés Estellés editat també per l'Acadèmia, o el poemari guanyador del Premi de Poesia Ciutat de Torrent, Paraules sota la pell de l'univers de M. Carme Arnau editat per Tabarca.

Llibres de Vicent Andrés Estellés quan es complixen 20 anys de la seua mort, així l’Ajuntament de Torrent també vol retre homenatge al poeta valencià nascut a Burjassot l’any 1924, un dels més importants i rellevants del segle XX.

Comparta este artículo
No hay comentarios en el artículo

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Opinión
16/08/2018 - El Puntero
Los Puertos Marítimos Claves
13/08/2018 - Columna de Michel
Villarreal CF: Un equipo de élite
14/08/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
¡Taxi! /Arenal / Mafia leonesa
18/08/2018 - Reflexionando, que no es poco
El 17 de agosto: España con Cataluña
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Torrent
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil