28 de febrero de 2020 28/2/20

La jornada cultural, turística i gastronòmica del G6 clausurarà el Cap de Setmana

  Este cap de setmana a Torrent hi ha programades una sèrie d’activitats lúdiques, mediambientals i culturals per a totes les edats i gustos.

  El Centre Ambiental El Vedat organitza per a este cap de setmana un taller d’scrapbooking per als més menuts. L’scrapbooking és una tècnica divertida que ajuda a desenvolupar la nostra part més creativa. En este taller podrem crear una llibreta mitjançant una fàcil tècnica d’enquadernació.

  A l’Hort de Trénor, la Delegació de Medi Ambient ha organitzat per a este diumenge un taller per a fer menjadors de pardals, amb deixalles domèstiques i fruits secs.

  Este cap de setmana la música ve de la mà del Cercle Catòlic de Torrent. El dissabte a les 19:00 hores, la Banda simfònica del Cercle Catòlic de Torrent organitza el Festival de Bandes Juvenils a L’Auditori de Torrent. Esta activitat esta programada dins del cicle de “Les Nostres Agrupacions Locals” i continuarà diumenge, 21 de febrer, amb el concert de la Banda Simfònica Cercle Catòlic de Torrent a benefici de Mans Unides. L’entrada del concert té un preu de 5 euros que aniran destinats íntegrament a esta ONG.

  Pel que fa a les festivitats, el dissabte a les 18:00 hores tindrà lloc la processó del IX Encontre de l’agrupació de les Germandats i les Confraries del Sant Sepulcre de la Comunitat Valenciana que s’iniciarà des de la parròquia de Nuestra Señora de Monte Sión.

  El diumenge, les jornades del G6 es clausuraran amb la jornada cultural, turística i gastronòmica. Començarà a les 9:00 hores de la Torre, on es rebrà a les juntes locals falleres i els convidats a les jornades. S’oferirà als convidats un desdejuni torrentí abans què la comitiva visite l’Esglèsia de l’Assumpció. A les 11:00 hores, tindrà lloc la recepció institucional a la sala polivalent del Nou Antic Mercat, per seguir amb una visita guiada de la comitiva a la Torre i al Museu Comarcal de l’Horta Sud “Josep Ferrís March”. A les 13:00 hores es farà un passacarrer amb les juntes locals falleres i convidats. Les jornades finalitzaran a les 14:00 hores amb una mascletà a la Plaça Major.

  Subir