21 de febrero de 2020 21/2/20

El grup de teatre infantil de la falla l'Avinguda actuarà en el cicle Teatre de Nadal de l'Ajuntament de Torrent

El grup de teatre infantil de la falla l'Avinguda actuarà en el cicle Teatre de Nadal de l'Ajuntament de Torrent  - (foto 1)
  • El grup de teatre infantil Pensat i fet de la Falla Avinguda ficarà en escena l’obra “La decisió DE VILA – NETA”, guanyadora del primer premi de Teatre Infantil de Junta Local Fallera

MÁS FOTOS
El grup de teatre infantil de la falla l'Avinguda actuarà en el cicle Teatre de Nadal de l'Ajuntament de Torrent  - (foto 2)

L'Ajuntament de Torrent ja ha confeccionat el cartell de les obres de teatre que formaran part del Teatre de Nadal 2013 enfocat al públic infantil i familiar, que els dies de Nadal podran gaudir de la màgia del teatre gratuït i a Torrent . Tal com ja es va fer l'any passat, la falla guanyadora del concurs de teatre infantil de Junta Local Fallera té un premi extra que és actuar en aquest festival de teatre de Nadal.

La proposta del Ple de Junta Local va ser acceptada per l'Ajuntament de manera que els més xicotets de les falles de Torrent tornaran a formar part de la vida cultural a aquest Nadal.

Les obres seran representades en el Saló d' Actes de l'Ajuntament de Torrent, sempre a les 12h . del migdia i gratis (sense entrades).

Dijous, 26 desembre: BOB ESPONJA AL CASTELL DE LA BRUIXA (Castellà ) Companyia de Teatre Set Comediants.

Divendres 27 desembre: LEONARDO I L' ENIGMA DELS MATEMÀTIQUES (Valencià) Dinamo producció teatral.

Dissabte 28 desembre: La decisió DE VILA - NETA (Valencià) Grup de teatre infantil Pensat i fet de la Falla Avinguda de Torrent (1r premi concurs de teatre infantil de la Junta local fallera).

Dijous, 2 de gener de 2014: MI BLANCANEUS (Castellà ) Teatre Buffo.

Subir