21 de febrero de 2020 21/2/20

Finalitzen els treballs del Pla d’Ocupació Conjunta de Torrent

Finalitzen els treballs del Pla d’Ocupació Conjunta de Torrent - (foto 1)
  • 21 treballadors han reforçat la plantilla municipal durant tres mesos

Una de les prioritats de l’Ajuntament és impulsar la creació d’ocupació en el municipi. Per això, este octubre passat, l’Ajuntament de Torrent es va adherir al Pla d’Ocupació Conjunta de les Administracions Públiques Valencianes, amb l’objectiu de promoure la contractació de persones en situació d’atur per a l’execució d’obres i serveis d’interés general i social.

El SERVEF (Servei Públic de Treball i Ocupació) fou el responsable de la selecció de personal d’acord amb tots els requisits que es van especificar en l’ordre de la Diputació i les bases que van regular la selecció del personal es van establir tenint en compte tant criteris socials com tècnics. A més, l’Ajuntament va crear tres comissions tècniques per a la baremació que s’encarregaren d’avaluar cada un dels candidats remesos pel SERVEF.

D’esta forma, l’Ajuntament va crear diversos llocs de treball: dos auxiliars administratius, un oficial d’obra, dos peons d’obra, tres oficials de pintor, quatre peons de pintor, un oficial de jardineria, set peons de jardineria i un titulat en Comunicació Audiovisual. Un total de 21 treballadors que han reforçat la plantilla municipal durant estos tres mesos. José Antonio Castillejo, regidor en l’Àrea de Personal, Seguretat Ciutadana i Espais Públics ha anat a visitar el treball que s’ha fet durant estos tres mesos i que acabarà a finals de febrer.

Per a donar continuïtat a les polítiques d’ocupació que es promouen des de l’Ajuntament i coincidint amb la finalització de les tasques del Pla d’Ocupació Conjunta, l’Ajuntament de Torrent crearà una borsa de treball per a unes 60 persones desocupades de la ciutat. Les bases, que s'estan estudiant i es publicaran en els pròxims mesos, establiran uns requisits socials i tècnics en els quals es valoraran aspectes com el temps de desocupació o les càrregues familiars.

Subir