elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Les falles de Torrent homenatgen Noelia Peinado, fallera major de 2016

Les falles de Torrent homenatgen Noelia Peinado, fallera major de 2016
  MÁS FOTOS
  Les falles de Torrent homenatgen Noelia Peinado, fallera major de 2016 - (foto 2)
  Les falles de Torrent homenatgen Noelia Peinado, fallera major de 2016 - (foto 3)

  La fallera major de Torrent, Noelia Peinado i la seua cort d'honor foren les protagonistes divendres passat d'un sopar en honor seu que donà el tret d'eixida a les festes falleres. L'alcalde Jesús Ros, amb el regidor de l'Àrea de Transparència, Activitats Lúdiques i Tradicionals, Alfred Costa, i altres membres de la corporació municipal van acompanyar les màximes representants durant esta vetlada tan emotiva.

  Un sopar on van estar presents els representants de les 29 comissions torrentines i que començà amb l'arribada oficial de les falleres majors. Noelia Peinado va voler dedicar un brindis a tots els presents, va agrair a la cort d'honor el seu suport i desitjà unes bones festes a tots els presents. Després del sopar, l'alcalde dedicà unes paraules a les protagonistes i especialment a Noelia i Carla, i les animà a gaudir de les Falles del 2016.
  Dissabte que ve es celebrarà el dinar de la fallera major infantil i la seua cort d'honor, que reunirà fallers, amics i familiars. Les festes falleres començaran oficialment el dissabte 27 de febrer als peus de la Torre on les màximes representants rebran les claus de la ciutat de l'alcalde. Seguidament la ciutat s'inundarà de l'olor de la pólvora i la música serà la protagonista durant uns dies.

  Subir