elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Les falles de Torrent estaran presents en la gala dels Eugenis

Les falles de Torrent estaran presents en la gala dels Eugenis
  • Per primera vegada en la història, les falles que guanyaren el premi d’ingeni i gràcia l’any passat estaran presents en esta gala que organitza la Federació de Falles amb Especial Enginy i Gràcia

  • La Gala tindrà lloc el pròxim 28 de desembre en l’Auditori Municipal d’Alboraia

MÁS FOTOS
Les falles de Torrent estaran presents en la gala dels Eugenis - (foto 2)

El proper 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, arribaran puntuals els premis Eugenis i el lliurament del Premi I + G que concedeix la Federació de Falles amb Especial Enginy i Gràcia, en l’Auditori Municipal d’Alboraria. C/ Milagrosa, 14 de Alboraya (front a l´Ajuntament).

Novament la federació distingirà als monuments fallers que, segons el parer del jurat de les passades falles, compleixen amb la sàtira sense tenir res a veure el seu cost. Uns premis que enguany, per primera vegada en la historia, compten amb la presència de les falles de Torrent que en 2013 obtingueren el primer premi d'Enginy i la Gràcia.

Així doncs, les falles de Torrent estaran presents en l’acte, junt amb els seus artistes premiats de l’any anterior, junt amb la resta de comissions premiades i el total de 19 comissions que integren dita Federació, a la qual pertany la comissió de Torrent, Cronista Vicent Beguer Esteve.

Subir